ehandel

Ge bort rakhyvlar i presentförpackning

Att ge bort ett komplett rakhyvelset, med rakhyvlar, borstar och raklödder är betydligt mer exklusivt än att enbart ge en hyvel eller en flaska skäggbalsam. En populär gåva till de personer som lägger ner tid på att ta hand som skägg lite extra. Det finns ett flertal set att välja på – men det även möjligt att skapa egna.

Färdigt rakhyvelset – Passande produkter

Rakhyvlar och rakborste är grunden i ett komplett rakhyvelset. Det kan exempelvis vara en mer exklusiv hyvel med tillhörande borste. Dessa förvaras i ett specialanpassat ställ. Därtill kan det även finnas produkter som gör rakningen behagligare.

  • Rakhyvlar
  • Borstar
  • Rakblad
  • After Shave
  • Rakhandduk
  • Lotion

Mixa själv – Välj rakhyvlar och tillbehör

Att mixa sitt eget set skapar en mer personligt anpassad gåva. Det kräver kanske lite mer kunskap om personen som ska få gåvan – men skapar en perfekt anpassad rakpresent. Flera E-handlare erbjuder sina kunder att komponera egna set direkt på deras hemsida. Därmed går det att kombinera valfria rakhyvlar, borstar och annat tillbehör i en passande box. Det vanligaste är då att produkter väljs inom samma varumärke. Detta i likhet med att färdiga set består av produkter inom samma varumärke. Välj rakdon, rakborste, raktvål, after shave, rakblad och lägg samman detta i en presentask.

Känns det svårt att välja?
Vill du skapa en personligt anpassad gåva men har svårt att välja? Vilka rakhyvlar ska väljas och vilken after shave vill mottagaren ha? Kontakta en återförsäljare av dessa produkter och be om hjälp. Går du in till en barberare kan hjälp och råd ges gällande vilka produkter som ska köpas in. På samma sätt kan kundtjänst kontaktas hos de återförsäljarna av rakningsprodukter. Men kom ihåg att det är stor skillnad på kompetens mellan olika butiker. Generellt (men inte alltid) har personal mer kunskap om rakning i butiker som enbart har denna inriktning.

Kontrollera vad som gäller för byte

Rakhyvlar får aldrig bytas om de har använts. Generellt får de inte bytas ens om förpackningen är öppnad. Detta eftersom det klassas som hygienprodukter. Om byte önskas ske, utan att förpackningen öppnats, finns alltid 14 dagars returrätt vid handel online. En del butiker erbjuder betydligt längre bytestid. Men kontrollera vad som gäller vid en personligt anpassad present. Gäller samma villkor som om färdiga kit köps?