Spel & Casino

Har du en spelstrategi?

Kenostrategi

Det finns många olika strategier för keno och här kommer vi att kika närmare på en strategi som kallas för överlappning. Den går ut på att jämna ut vinsttabellen genom att alternera mellan två olika insatsnivåer och justera insatsen utifrån dessa. Det är en strategi som lämpar sig väl för kenospel där du kan spela upp till 15 nummer, men som måste justeras något om du kan spela på fler nummer än så.

Börja med att dela in din bankrulle i mellan 80 och 120 jämnstora enheter så du får ett jämnt heltal som en enhet. Om du till exempel har 2 500 kronor på ditt spelkonto som du har tänkt spela på keno för, kan du förslagsvis dela in dessa pengar i enheter om 30 kronor. Du kommer växla mellan att satsa på 7 nummer och att satsa på 13 nummer när du använder denna strategi. Strategin går ut på att försöka balansera de fördelar och nackdelar som dessa två insatstyper har. Tanken är att du ska satsa en insatsenhet på 13 nummer, medan du satsar 4 enheter på 7 nummer.

Vinn mer på keno genom att överlappa

Syftet med detta är att jackpotten för 7 nummer blir fyra gånger högre när du satsar fyra gånger så mycket pengar. Det gör att den blir värd cirka 400 insatsenheter istället för cirka 100 enheter, vilket gör att den sannolikt är ungefär lika stor som då du spelar på 13 nummer. Samtidigt har du större möjlighet att få alla rätt när du spelar på 7 nummer än när du spelar på 13 nummer. Det gör att du får en väldigt balanserad strategi för keno på nätet som ger dig goda möjligheter att vinna såväl större som medelstora vinster.

Ponera att du använder dina 2 500 kronor som du har delat upp i enheter om 30 kronor. Det innebär att du satsar 30 kronor när du spelar på 13 nummer och 120 kronor när du spelar på 7 nummer. Syftet med detta är att vinsterna blir någorlunda jämnstora oavsett om du vinner på 7 eller 13 nummer. Genom att alternera mellan dessa får du möjligheten att vinna hyfsat stora vinster med spel på en medelhög risknivå.

Leave a Reply