Nyheter

Ozoneair har produkter som gör luften luktfri

Vi har alla varit där någon gång – hemmet har ibland en konstig och hemsk lukt. Lukten är svår att leva med och än svårare att bli av med. Ibland kan lukten försvinna självmant, men om så inte är fallet behöver du genomföra en ozonbehandling. Ozoneair.se är ett svenskt företag som säljer ozongeneratorer vilka kan hjälpa dig att bli av med till och med de hemskaste lukterna!

Så kan produkterna från Ozoneair hjälpa dig att få bort odören

Vissa lukter är helt enkelt alltför ihängande och hemska för att vanliga metoder för att rensa luften ska vara tillräckliga. Lukten vill ibland inte försvinna helt och hållet hur mycket du än försöker att få bukt med den. Några exempel på sådana lukter är:

  • Brandlukt
  • Mögellukt
  • Lukten av ruttna livsmedel eller dylikt

Dessa lukter kan ibland vara så pass allvarliga att du kan behöva ta hjälp av proffs för att behandla din bostad. Dessa utför högst troligt en behandling med ozon för att göra luften luktfri igen. Men visste du att du faktiskt själv kan utföra en sådan behandling? Allt du behöver göra är att införskaffa en av maskinerna från Ozoneair!

Dessa maskiner genererar nämligen ozon – en färglös gas som är väldigt reaktiv och kan få bukt med dålig lukt. Ozon liknar i mångt och mycket det syre vi andas. Den stora skillnaden är att den består av tre syremolekyler istället för två sådana. Därmed skiljer den sig åt en aning från den luft som vi alla andas till vardags. Det bästa med ozonet är dock att det besitter förmågan att eliminera hemska odörer!

Värt att tänka på kring behandlingar med ozon

Ozon är en gas som är farlig i alltför höga koncentrationer. Men du behöver inte vara orolig för att själv utföra en behandling med en produkt från Ozoneair. Det enda du behöver göra är att vara lite försiktig och följa tillverkarens instruktioner. Till exempel bör du inte vistas i det rum som har behandlats förrän först två timmar efter det att behandlingen har avslutats.

Så länge som du följer dessa råd och anvisningar kan du känna dig helt trygg med att behandla luften i din bostad med ozon!