Nyheter

Reklamgodis som marknadsföring

De flesta människor uppskattar att bli bjudna på godis. Därför är reklamgodis ett effektivt och roligt sätt att exponera ert varumärke eller budskap. Reklamgodis går att variera och anpassa efter just era önskemål och det kan användas för mycket. Bjud era medarbetare, kunder eller allmänheten. Rikta reklamgodiset till rätt målgrupp för er och anpassa budskapet därefter.

Reklamgodis är en bra produkt för att exponera ditt företags varumärke på ett diskret och roligt sätt. Bland annat finns information på reklamgodis.net. Till skillnad från reklamprodukter så uppfattas reklamgodis inte lika påträngande och mottagarna slipper känna sig som vandrande reklampelare. Det finns såklart olika typ av reklamgodis. Det finns lösgodis som du kan ha i en korg eller skål tillsammans med ett visitkort eller er logga. Det finns även reklamgodis där ni kan trycka er logga eller ert budskap på godiset. Godis med eget tryck går att anpassa i det oändliga och det är ett effektivt sätt att exponera ert varumärke. När man bjuds på godis så slinker ofta några extra karameller ner i fickan och tas upp vid ett senare tillfälle. De flesta uppskattar godis och de flesta uppskattar att bjudas på något sött. Idag när det även finns många som undviker socker så går reklamgodis att få som sockerfria alternativ. Det finns reklamgodis i form av chips eller nötter, små påsar som du kan sätta ditt tryck på. Dessa produkter passar dessutom bättre om ni till exempel ska ha ett mingel där det bjuds på öl och vin, då passar inte godis så bra utan reklamgodis i form av chips eller nötter gör sig bättre.

Tablettasken som reklamgodis

En modell av reklamgodis som är underskattat är tablettasken. En tablettask är det perfekta reklamgodiset eftersom den kommer i en förpackning som det är enkelt att exponera ditt varumärke eller budskap på. En tablettask är dessutom en form av godis som mottagaren av naturliga skäl behåller under en längre tid och som därmed kommer att ge en längre period av exponering för ert varumärke. Om du väljer en tablettask med sugtabletter i så kommer godiset att räcka ännu längre, vilket betyder ökad exponering för ert varumärke. En tablettask är något som de flesta uppskattar och stoppar ner i väskan. Ett reklamgodis som ger maximal exponering för ert företag.