Nyheter

Snabbare hantering via AkkaFRAKT WooCommerce

Med fraktföretagets AkkaFrakt smarta integrationstjänst kan företag på ett smidigt och säkert sätt föra över alla data och logistik till plattformen Unifaun online. All dataöverföring sker via ett plugin som du installerar till din webbshop. Via pluginet kan du sen hantera allt som har med insamling av uppgifter, information och data att göra, samt hantera logistiken.

Oavsett om det gäller att lägga in kunduppgifter, skriva ut rätt fraktinformation eller sammankoppla en viss användare till en viss order kan AkkaFrakt via WooCommerce plugin underlätta. Integrationstjänsten använder Unifaun online för att automatiskt skapa fraktsedlar så snart en kund placerar en order i er shop.

Du kan även välja hur en viss order ska hanteras när det kommer till paketering och utskick. Hanteringen går snabbt och smidigt utan risk för felaktigheter, helt enligt dina regleringar och önskemål.

Integrationen mellan WooCommerce och AkkaFrakt

Tanken med integrationen är att du som företagare inte ska behöva stöta på komplikationer eller krångel då din verksamhet kräver en viss logistik. Genom att använda sig av pluginet kan all datahantering automatiseras helt enligt behov och önskemål. Du kan själv avgöra om hela eller bara delar av ert logistikflöde ska manövreras via pluginet.

Det som anges för automatisk hantering kommer att synkas direkt via WooCommerce efter att en order mottagits i er webbshop. Oavsett hur du själv väljer att göra kommer pluginet underlätta, förenkla och effektivisera verksamhetens logistikflöde.

Fördelar med pluginintegrationen till Woocommerce

Fördelen där är att du som företag kan spara såväl tid och energi som pengar och arbetskraft. Genom att AkkaFrakt interagerar direkt med er webbshop via WooCommerce och Unifauns plattform möjliggör också hantering av uppgifter från ett flertal transportörer under samma konto, det tack vare dess verkan online.

Utöver dessa funktioner kan du även via pluginets inställningar hantera SMS- och epost-notiser enligt tycke och smak. Om du tycker att det känns svårt eller krångligt att lära dig systemet och alla dess funktioner kan du prova på och lära dig mer via ”test mode”. Tryggt, smidigt och enkelt för alla inblandade. För över dina logistikordrar till AkkaFrakt redan idag!