ehandel

Hitta lägsta pris på dricka via Flakportalen

Flakportalen kan förenklat jämföras med att vara ”Pricerunner för dricka”. Webbplatsen presenterar aktuella priser för ett ”flak” dricka inom allt från läsk till energidrycker.

Så fungerar Flakportalen

 • Välj kategori
  Första steget är att välja inom vilken kategori som dricka önskas. Det finns exempelvis kolsyrat vatten, läsk, sportdryck och proteindryck. Under varje kategori finns sedan underkategorier som smalnar av sökningen. Under Proteindryck finns exempelvis märkena Barebell och Gainomax.
 • Eller sök direkt
  För de som vet exakt vad de söker efter kan sökfunktionen istället användas. Högst upp på Flakportalen finns ett sökfält där produktens namn kan skrivas in.
 • Se priser och butik
  Produkterna inom varje kategori presenteras utifrån dryck, pris och butik. Inom kategorin ”Proteindryck – Gainomax” visas därmed alla butiker som säljer hela flak med proteindryck från detta märke. Eftersom märket har flera smaker och alternativ – samt att flera butiker säljer dessa finns flera olika valmöjligheter.

Genom att till sist klicka på produktbilden eller ”Till Butik” kommer personen att omdirigeras till den butik som säljer just denna produkt.
Personer som önskar köpa stora mängder av en speciell dricka kan på detta sätt jämföra priser och välja det billigaste aktuella alternativet.

Om Flakportalen

Som visas ovan är Flakportalen inte en E-butik som säljer dricka. Istället är de en jämförelsesida som inhämtar information från en rad olika samarbetande E-butiker. Det är denna information som automatiskt visar utbud och pris. På hemsidan presenteras de tre stora fördelarna med jämförelsesidan.

 • Drycker från över 20 butiker
  Webbportalen har samarbete med över 20 butiker. Eftersom varje butik har ett stort utbud av drycker blir alltså utbudet och jämförelsen mycket bred. Det är detta som gör att portalen skiljer sig mot andra liknande jämförelsesidor.
 • Hitta de bästa priserna
  Priserna från de samarbetande E-butikerna uppdateras regelbundet vilket innebär att de som besöker webbportalen bör kunna vara säker på att de får marknadens lägsta pris (i alla fall bland de samarbetande butikerna)
 • Alltid online
  Flakportalen finns alltid tillgänglig eftersom den helt och hållet är online. Eftersom de enbart länkar till E-butiker kan även ordrar läggas dygnet runt. Däremot kan butikerna självklart inte ge support dygnet runt.

Webbportalen ägs och drivs av aktiebolaget Fredrink AB. Via kontaktsidan finns mailadress till ägarna om frågor exempelvis önskas ställas kring tjänsten.