fastighetsskötsel

Säkra dörrar i Göteborg

Om man bor i en storstad som Göteborg är man kanske automatiskt mer på sin vakt mot eventuella inbrottstjuvar och känner förhoppningsvis till de risker som finns att det skulle komma någon smygande och försöka inkräkta i hemmet. Har man tur i oturen så kommer de när man själv inte är hemma så att man slipper springa på människorna som vill stjäla från en på väg till toaletten en sömndrucken natt. En bra säkerhetsdörr är ett litet steg på vägen mot att känna sig trygg i hemmet.
Dessutom hindrar dörren både eld och oljud på ett effektivt sätt, man har helt enkelt väldigt lite att förlora med en stabil, säker och snygg ytterdörr som är säkerhetsdörrs-klassificerad.

Mot brand

En bra säkerhetsdörr håller inte bara inbrottstjuvarna borta, utan skyddar också mot brand. Det vill säga, oavsett var det brinner kommer man att kunna känna sig säker på att dörren står som en väktare utanför Älvsborgs fästning och håller ställningarna. Om det brinner i trapphuset har elden ingen chans att ta sig in längre eftersom både rökbildning och flammor hindras av dörren. Ni kan då under hyfsat samlade former ringa in brandkår och andra nödvändiga instanser och ta er ut via balkongen, eller en annan dörr om ni bor i en villa.

Mot oljud

Kanske är det du och dina ungar som leker hela havet stormar inne i vardagsrummet under högljudda former. Ni skriker och skrattar om vartannat, välter ner saker i farten och låter som en hel skolklass. Eller så är det grannarna som väsnas i trapphuset. De springer upp och ner och ropar till varandra, bråkar kanske och svär och är förbannande. Oavsett om ni bor i närheten av Nordstan, Drottningtorget eller Lilla Bommen, att ha en säkerhetsdörr i Göteborg är definitivt en bra idé för att hålla ute ljud. Säkerhetsdörren skyddar på så sätt både din familj och dina grannar från varandra.

Leave a Reply