kläder

Sex typer av skor för trendiga kvinnor

Skor är ett plagg som alltid tycks svänga väldigt fort i modevärlden. Vissa skotyper verkar dock alltid funka, och håller kvar en prominent plats hos modetyckarna. I den här texten listas ett antal skor som alla kvinnor bör ha i garderoben.

Hermés Sandaler

Trendiga minimalister, så som Elin Kling och Olsen-tvillingarna älskar den här skon. De här sandalerna är klassiska, men samtidigt trendiga och coola.

Church’s Brogues

Det här brittiska skomärket har varit igång ända sedan 1800-talet. Man kan därmed säga ganska säkert att de vet vad det håller på med när det kommer till just skor. Att just fokusera på det som de kan har varit nyckeln till märkets stora framgångar – något som också förklarar varför deras klassiska modellers försäljningssiffror aldrig verkar sjunka. De här skorna funkar alltid – oavsett vilken trend som är på tapeten.

Charlotte Olympia ’Kitty’ plattskor

Plattskor som är omåttligt populära. De här skorna har nått en kultstatus tack vare en salig blandning av det traditionella och det hippa.

Miu Miu Embellished Sandaler

Om Hermés (märket i den översta punkten) är mästare på minimalism, är Miu Miu mästare på att göra det som är magnifikt och innovativt med skornas design och utformning. Märket har en stor skara trogna kunder, som nästan villkorslöst handlar deras skor år efter år, säsong efter säsong.

Hunter Wellington-stövlar

De här stövlarna fungerar kanske inte till alla tillfällen, men om du ska vistas i miljöer där risk för väta förekommer, är de här stövlarna ett snyggt och moderiktigt alternativ.

Gucci Horsebit Loafers

Dessa loafers har varit en av Guccis starkaste modeller ända sedan, ja, starten nästan. Dock har de fått en nydesign av en av Guccis creative directors – Alessandro Michele. Oavsett om du väljer den äldre versionen, eller den nydesignade, kommer de sannolikt att bli viktigt och välanvänt tillskott till garderoben.

Köp skor vid rea

Det finns många kampanjer när det gäller skor och kläder. Även en hel del webbplatser som riktar sig till de som vill handla billigare. Rabattkodfootway.se är en av de som är omtyckta och uppskattas av flera.

Leave a Reply