kläder, skor

Skateskor för barn och vuxna

Skateskor var från början, som namnet antyder, till att åka skateboard. Med en tjockare gummisula som gav ett bra grepp och dessutom var bekväma var det en perfekt sko för ändamålet. Numera är skon lite mer anpassbar än så, och även om sulan fortfarande är något tjockare än hos andra lågskor eller sneakers är det lite mer diskret så att man kan använda dem vid fler tillfällen. Det är också lätt att kombinera dem med flera olika typer av klädstilar. Det är inte heller något som bara passar till ungdomar – nya, moderna stilar av skateskor är stilrena och smakfulla och passar perfekt till ett par jeans. Dessutom är den tjockare sulan och den lite bredare modellen av sko bekväm att gå i, något som passar perfekt till vardags.

Perfekt till både kvinnor och män

Även om skateskor till en början kanske var något som var mest populärt hos unga killar, är de nu populära hos både tjejer och killar, och dessutom kvinnor och män. Det mest kända märket av skateskor är förmodligen Vans, en klassisk version som man ofta ser i svart. Ett par svarta skateskor med svart sula är lätta att matcha med det mesta, jeans, shorts, till och med kjolar. Men du hittar inte bara svarta skateskor:

  • Du kan hitta vita, eller ljusare färger som passar perfekt till din garderob om du föredrar ljusare färger
  • Du kan välja mellan läder eller mocka om du inte vill ha den vanliga varianten i textil
  • Det finns både skateskor man snörar upp och slip-ons som är lättare att dra på sig om du vill ha något så bekvämt som möjligt.

Så det finns flera varianter du kan välja mellan oavsett vad din smak är, och oavsett om du vill ha dina skateskor att använda till att åka skateboard eller bara för att du gillar stilen.

Skor till barn

Skateskor är perfekta för de flesta fötter och när det kommer till mindre storlekar kan det inte bli fel! Det finns en uppsjö olika alternativ att välja bland och allt ifrån färg och form till material och sula varierar. För att hitta sköna barnskor, följ länken till Footway.

Leave a Reply