fastighetsskötsel

Trädgårdsarbete i fastighetsskötseln

När man anlitar företag för att ta hand om fastighetsskötsel är det vanligt att man kan välja bland ett flertal komponenter som alla går in under detta begrepp. Det kan handla om allt ifrån snöskottning till gräsklippning, reparationer och journummer vid udda tider. Den som går in som fastighetsskötare har en hel del att göra för att hyresgästerna skall trivas och fastighetens värde hållas uppe! Som ägare är det behändigt och inte minst stabilt att lägga ut dessa tjänster till externa aktörer. Dels finns ett ansvar man kan släppa för egen del, men det innebär också att tiden kan spenderas på andra sysslor som att driva fler hus eller kanske att förbättra och se långsiktigt på de behov som finns.

Fastighetsskötsel i Stockholm

I Stockholm finns ett enormt behov av bostäder och de många fastigheter som används för lägenheter skall tas om hand på ett bra sätt. Detta innebär en bra marknad för alla som har fastighetsskötsel som huvudområde i sin verksamhet! I takt med att människor flyttar in och ut ur lägenheter uppkommer visst slitage som man kan undvika genom att varje hyresgäst stannar längre. Att bidra till ökad trivsel är därför inte bara en fråga om service utan faktiskt även en direkt ekonomisk satsning som kan innebära en hel del sparade kronor. Trädgårdsskötsel är någonting man lätt glömmer bort när det gäller hyresfastigheter, men en oas inne i stan kan innebära mycket för de som bor där.

De som i dagsläget hanterar fastighetsdrift i Stockholm har ett flertal potentiella kunder men också ett större antal konkurrenter som alla slåss om samma kunder. Detta gör att det blivit en hög nivå vad gäller fastighetsservice och underhåll. Sverige har internationellt hög nivå vad gäller boende och Stockholm är inget undantag. Visst finns det fastigheter som sköts bättre än andra, men överlag är det en bra nivå och bostäderna är i allmänhet fullgoda var man än befinner sig.

Vill du veta mer om vad en fastighetsskötare kan göra din förening eller fastighet kan du besöka EMJ Service, det berättar mer om de tjänster och service som ingår i sina avtal. Besök deras hemsida på www.emjservice.se

Leave a Reply